NYHETERHVEMTJENESTERPRODUKTERHVORFORBMW ESA-ProdukterTips & TriksATV/UTVSNOSCOOTER TILBUD LINKER ÅPNINGSTIDER KONTAKT

HVEM

Esp1-Tech er et firma som spesialiserer seg på hydraulikk, støtdempere, dempergafler, styredempere og andre fjæringsrelaterte produkter og tjenester.

 

Esp1-Tech tilbyr salg, service, reparasjoner, kalibrering og spesialbygde/skreddersydde støtdempere.

Samt spesielle reparasjoner og service på et utvalg hydraulikk-sylindre og hydraulikk-systemer.

 

Esp1-Tech fokuserer kun på støtdempere, fjæring og hydraulikk-relaterte produkter og tjenester.

På denne måten har vi opparbeidet oss kompetanse og erfaring som gjør oss kapable til å bygge komponenter som holder et høyt internasjonalt nivå. Dette bevises av en rekke gode resultater i nasjonale og internasjonale konkuranser der utøverene benytter våre produkter og tjenester.

 

 

Firmaet ble opprettet i Mars 2001 for å imøtekomme behovet for kunnskap og ekspertise innenfor fjæring og støtdemper markedet.

Firmaet er eiet og drevet av Espen Ekeli Rasti.

Espen har fagbrev som motorsykkel reparatør og har meget bred erfaring innenfor dette feltet.
Han har jobbet på høyt plan som Moto-cross mekaniker siden 1990. Og debuterte som mekaniker i Lag VM i Moto-cross 1991.
Høsten 1992 ble han ansatt som mekaniker og teknisk manager for "multi" Norgesmesteren og VM sjåføren Roy Snellingen. Espen reiste hele verden rundt som mekaniker for han i VM og andre internasjonale løp frem til 1997.

Espen jobbet i mange år hos Cross Centeret Snellingen AS, med alt fra salg, delelager, løpsservice og reparasjoner.

Deretter flyttet han til USA og jobbet som R&D Teknikker hos BOYESEN Inc.
Med ansvar for all testing og utvikling av deres motorsykkel produkter. Noe som innebar mange hundre timer med Dyno-benk testing, like mye ”Field-testing” samt flow-benk testing.
Espen har også mange timer med testing og utvikling av ”The Boyesen Link”. Et linksystem som eliminerer vekk motorkreftenes påvirkning av fjæringen.

Espen har siden tidlig på 2000-tallet vært tilknyttet Norges Toppidrettsgymnas som teknisk/mekanisk mentor og rådgiver for motorsportsavdelingen.

Esp1-Tech, Alfaset 3.industrivei 8a, N-0668 Oslo, NORWAY, Tlf 2265 7545, SMS 9205 0752, E-mail: info@esp1tech.no Nyhetsbrev: