NYHETERHVEMTJENESTERPRODUKTERHVORFORBMW ESA-ProdukterTips & TriksATV/UTVSNOSCOOTER TILBUD LINKER ÅPNINGSTIDER KONTAKT

Hvorfor benytte Esp1-Tech?

 

Siden 2001 har Esp1-Tech satt standarden for støtdemper- og fjærings-faget i Norge.

Både hva gjelder hvor høyt standarden bør ligge i utførelsen av service og reparasjoner, men også på hvilket nivå støtdemper-funksjonen bør ligge.

Topp resultater fra utøvere som benytter fjæring fra Esp1-Tech både nasjonalt og internasjonalt viser at Esp1-Tech har kompetanse til å utvikle fjæring og settinger som er i verdensklasse.

 

Her følger noen uttalelser fra fornøyde kunder:

Yamaha TRX 850 gaffelservice med nye fjærer

Hei, Nå har jeg fått kjørt litt med "ny" gaffel. Den er mer forutsigbar i svinger, og veldig komfortabel i forhold til tidligere. Merker ingen tendens til wobbling. Veldig fornøyd. Gøy å handle hos noen som virkelig er interessert i det de holder på med :)

Vennlig hilsen A.K.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Öhlins / Ducati Styredemper

Hei, Espen!
 
Jeg hentet styredemperen på posten i dag og den har blitt kjempefin. Myk som smør!
 
Takk for god hjelp og godt arbeid  S.F.
--------------------------------------------------------------------

Husqvarna FE250'14

Espen -du er en Gud !!!!
Sykkelen er ikke til å kjenne igjen :-)

Framgaffelen er perfekt 😃👍
OJeg kunne ikke drømme om at bakdemperen hadde så mye å si!
Den er tusen ganger roligere og tar dumpene mye bedre. 
Jeg spretter ikke sidelengs, noe som jeg følte før!

Det er jo akkurat som jeg har fått tilbake en helt ny sykkel 👍

Jeg er strålende fornøyd Espen 😃👍 Ø.K.

---------------------------------

CBR600RR

Hei Espen, en positiv tilbakemelding fra meg. Var på Rudskogen og testa sykkelen i går.

Var selvfølgelig fryktelig spent på om bytte av demper i det hele tatt var noe poeng. Kan si med en gang at jeg nå i så måte er blitt religiøs :- ))

Sykkelen var nesten ikke til å kjenne igjen. All stussing i hekken ved hard nedbremsing er fullstendig borte, og følelsen av grep ut av svingen var helt utrolig. En annen veldig hyggelig oppdagelse var å merke at sykkelen nå ikke er i nærheten av å ”rette seg opp” ved nedbremsing i sving på samme måte som før. Alt i alt oppleves sykkelen mye roligere og nesten fullstendig udramatisk i alle situasjoner. For å være ærlig så vet jeg faktisk ikke hva som kunne vært annerledes :- ))). Det skal også sies at sykkelen i original utførelse opplevdes som jævlig bra.

S.R.

------------------

GSXR1000

Hei og takk for sist. Både jeg og min bror vil takke så mye for hjelpen du ga oss, på Rudskogen i helgen. Etter dine justeringer ble sykkelen som en drøm å kjøre. Perset for hver gang jeg var ute på banen og endte på 59,4 og 5. plass i løpet. T.R.

--------------------

YAM R1

Hei, Nettopp tilbake fra en uke på ringen, sykkelen fungerte bedre enn noensinne. Takker for et glimrende oppsett, den gamle R1'en holder sporet bedre enn en ny ZX10R jeg prøvde.

Skal tilbake om en måned, gleder meg ! Mvh J.S.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

KAW KX250F 2013 ombygging av gaffel og bakdemper:

Hei Espen, Da har jeg fått vært noen runder på banen😊 Takk for en fantastisk jobb med dempere, alt er perfekt og foreløpig vil jeg ikke endre på noen ting. Men mulig jeg må ha den litt mykere foran.

Helt annen sykkel nå en før. Takk for kjempeservice og jeg vil kontakte deg når jeg har kjøpt med ny sykkel😊

KSK

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KAW ZX9R

en er en helt ny sykkel etter at du fikset gaffel/demper i vinter. Det er bare så synd at vi ikke har en tilsvarende bane i Norge. Med vennlig hilsen, R.S.

--------------------------------------

KAW KX250F

Hei Espen nå har jeg fått kjørt litt med sykkelen og ombygginga du gjord funka vanvittig godt, sykkelen er ikke den samme, spesielt innbremsings kuler merker jeg det godt på, jeg kjører mye fortere. kjempe fornøyd med det du har gjort! Hilsen A.J.

-----------------------------------------

Kurs i fjæringsoppsett RR

Hei Espen!Takk for bra kurs, det var virkelig lærerikt og interessant! Aller mest pris satte jeg på det som er direkte og praktisk brukandes på racerbanen: Hva gjør jeg hvis…. Osv. Her fikk jeg mer enn en aha-opplevelse!! G.H.

-------------------------------------

LYNX sno-cross

Hei Espen, Vi har nu montert og prøvd demperne på våre Lynx.

Chr. som er den yngste hva meget fornøyd med demperne.  Første gang han kjørte med slike dempere. Det var kun behov for noen små justeringer på høyfarts kompresjonen. Uansett demperne forandrer kjørekomforten enormt og gutta gleder seg til å kjøre mer med dem. De kan holde vesentlig større fart med demperne og maskinen er mye lettere og kjøre.

Bare en liten oppdatering så langt. T.I.

--------------------------------------

YAM R1

Hei Espen, Tenkte jeg skulle komme med litt tilbakemelding på oppsettet.

Jeg hadde kjørt 4 dager på Jerez med sykkelen slik jeg fikk den fra N.H. og har nå kjørt fire dager på Anderstorp med det nye oppsettet.

Umiddelbart kunne jeg føle at gaffelen ikke bunner ut under oppbremsing, noe som også bekreftes av indikatoren på gaffelbeinet som indikerer 12-15mm igjen av fjæringsvei. Kan det være en fordel og bruke mer av fjæringsveien ved å ta ut litt olje, eller redusere forspennet? Ellers er dekkslitasjen helt perfekt.

Også i utgang av sving kunne jeg registrere at sykkelen ikke understyrer, "jumper" eller trekker ut ved pådrag som tidligere. H.V.

----------------------------

YAM R6

Hei Espen, Gaffelen fungerte utmerket på Anderstorp, det ble en helt annen sykkel å kjøre. Natt og dag.  Prøver Rudskogen i kveld så får vi se. P.N.

--------------------------------------

FMX / Ailo Invitational

Hei Espen og takk for en utrolig innsats. Ailo sa dere var de beste, men maken til initiativ og profesjonalitet hadde jeg ikke drømt om. Beklager at jeg ikke tok meg mer tid med dere, men når jeg merket hvor bra kontroll dere hadde, var det så lett å bare slippe dere og fokusere på andre utfordringer. Mvh Ø.L.

------------------------------------

YAM R1

Hei Espen. Sender deg en liten notis jeg fikk i Senior mc avisa. Det er mange som legger merke til hvilke dempere jeg bruker, og de funker utmerket. Neste uke er det dobbelrunde på ACR og 50 poeng som skal innkasseres;-)) Ha en god dag. Hilsen S.J.

--------------------------------------

SUZ GSXR 600

Hei, Espen. Fikk endelig prøvd gaffelen 4 dager på ACR i forrige uke og konstaterer at ting kjentes svært mye bedre ut. Ujevnheter (spesielt siste del av nordpolen) ble slukt med stor appetitt og sykkelen kjentes fin og stabil ut. Har nå 1,5-2 cm igjen til bunning mot 0 cm før. Brukte forslaget ditt til innstillinger og det kjentes så bra ut at jeg lot være å fikle noe mer med det. Byttet sykkel på siste passet med en som kjører med originaloppsett og fikk flashback fra i fjor … Han syntes min var alt for nervøs og stiv, men det hører med til historien at det skiller ca. 15cm/25 kg mellom oss.

Takker for hjelpen så langt. Mvh  K.Ø.F.

------------------------------

TRI BONNEVILLE

Hei Espen. Takk for info'en.  Jeg har ikke fått kjørt så veldig mye med nytt oppsett, enda.  Hittil virker det veeeldig mye bedre.  Sykkelen er langt bedre i svinger, og virker mer "solid".  Og - uten at jeg kan fortelle hvordan jeg vet det - så fungerer det hele godt også i fart opp til 100 mph (en greie for oss på brit-bikes).  Hvis været blir bra, så kan det hende jeg tar meg en tur på Rudskogen denne eller neste uke. Hilsen T.B.

-----------------------------------------

SUZ RMZ250

Hei Espen. Har fått oppsettet. Demperen fungerte meget bra. Takk for meget god service. MVH A.H.

----------------------------

SUZ GSXR 1000

Hei,Fint vær i går og bra grep på banen. Det var veldig stor forskjell med de siste justeringene, den svinger nå lett inn og holder sporet fint. Ikke nervøs. God kontroll på brems, uten vingling (tok skalpen på flere i innbremsing), lett å holde brems på inn i svingen. Udramatisk å gå på gassen igjen, side til side i s'ene har aldri vært så lett. Fronten er nå rett og slett fantastisk, det er som jeg kjenner i fingrene hvor mye grep som er igjen. Ny pers i går. Deilig med en sykkel som fungerer! Mvh  P.N.

PS: Det var flere som la merke til at jeg nå holdt følge med de raske gutta og spurte hva som hadde skjedd. Hehe.

Du får service på en CBR600RR og nytt foran og bak på en GSX-R 750 K8 med samme trøbbel med bakdemperen...

---------------------------

KTM SX-F 250

hei og takk for sist! Må bare si at demperne og sykkelen fungerer helt perfekt :-) Den ligger på toppene i whoops seksjonene uten noe uforventet og følger underlaget uansett og er ikke nervøs i nedbremsing mot eller i sving, har filmet får å se og det ser VELDIG bra ut. har bare klikket 3 ned på retur bak og 3 foran i og med det var en halveis sandbane med litt lengre dumper. Har også funnet ut at jo hardere jeg kjører jo bedre virker oppsettet, og krafta går i underlaget. Første gang jeg har en sykkel jeg kan kjøre med 100% selvtillit som har sinnsykt mye å si! Gleder meg virkelig til å kjøre løp:-) Må bare takke og bukke for et veldig bra oppsett, jeg er meget fornøyd!! Mvh S.S.

-------------------------

SUZ SV650S

Espen, Nå er gaflene montert og første prøvetur alene og med frua bakpå gjennomført.

Første inntrykk er enestående positivt. Er ikke helt varm i trøya enda men forskjellen var ekstra tydelig med passasjer. Helt slutt på at fronten ’kollapser’ ved harde nedbrekk i rundkjøringer. Stabiliteten er også god i kurver med høy hastighet. Også når jeg prøver med med litt av-på øvelser med gassen. Som forventet så henger ikke bak-enden helt med bestandig men det fikser vi til vinteren. Komforten er beholdt. Følsomheten er økt betraktelig. Tusen takk for hjelpa  O.B.

-------------------------------

HON CRF450R

Hei Gutter. Gaffelen på Honda 450'n fungerer fint. Sykkelen er ikke til å kjenne igjen. Skrudde ut Comp 4 click, da var den perfect for Bjørkelangen. Takk for en fin jobb. Mvh E.F.

-----------------------

YAM R6

Hei! Ble 2. Plass i Rokkie 600 i dag! Drit fornøyd med dempere og oppsett! Merket godt på vått at "dry setting" ikke fungerte! Hehe Men da gir jo set-up sheetet en god pekepinn...

Så takk for god service! O.P.B.

-------------------------

SUZ GSXR 600

Hei! Første inntrykk etter gaffelservice er veldig positivt! Nå gleder jeg meg skikkelig til å få testet i 3 dager på Gotland Ring!

Takk for god service!

 Mvh P K M

--------------------------

HON ST 1300

Hei Espen. Det blei ny sykkel  etter at du fikk justert sist fredag, nå klorer den seg fast til veien, virkelig fin å kjøre.

Takk så langt!!!   ...og Brobekkveien blir selvfølgelig nevnt blant gutta.... mvh A.B.

------------------------

HON CRF 250R

Hei igjen Espen. En liten oppdatering til din info.

Da har jeg så vidt fått testet på bane jeg er kjent med.

Dessverre var ikke banen så ille som jeg hadde håpet men, på middels nedkjørt bane var sykkelen veldig bra og stabil.

Så langt ingen uberegnelige overraskelser som den gjorde tidlige.

Ved skikkelig overhopping er ikke gaffelen like progressiv mot slutten som den andre Gaffelen. Bremsedumper tar gaffelen veldig bra.

Bakdemperen som var den store skuffelsen tidligere er så langt imponerende god.

Fikk følelsen av at jeg må ha en slik på den andre sykkelen etter hvert også…

Kommer tilbake til deg når jeg har testet på en skikkelig elendig bane.

Du får hilse til HC.Ha en god dag. Mvh H.S.

----------------------

YAM R6

Hei Espen! Etter en sesong med en fantastisk framgaffel er det vel på tide med en sjekk og oljebytte. Gir du meg beskjed når det passer?Mvh B.B.

---------------------------

YAM R6

Tusen takk for oppsettet og en veldig god innføring.  Jeg ser nå at jeg ville vært fortapt uten den. Var faktisk ikke klar over at gaffelen hadde høyfart/lavfart.   Setter virkelig pris på den gode servicen.

Nok en gang tusen takk! S.O.

------------------

KTM EXC 250 gaffel

Hei Espen. Jeg har brukt sykkelen en dag etter ombygging av fjæring.

Jeg kjørte motocross løp på Notodden. Merket stor forskjell med en gang.

Mye roligere og bedre framgaffel. Gleder meg til å kjøre neste 3 timers enduro løp med den nye gaffelen.

Må jo skryte litt og si at jeg vant løpet med min 250exc foran JCS på sin 450crf. Ø.K.

------------

HON 650 Transalp gaffel

Hei igjen! Ja nå er beina montert og prøvekjørt med et strålende resultat! Ble jo en helt ny sykkel! Så nå mangler bare bakfjæra og 100 hk til..;)

Fiser innom deg til uka med hoien slik at du får ”sett over” det du nevner i mailen. Men som sagt – kjempeforbedring!! Snakkes! E.Ø.

-----------------

HON CRF450

Hallå, Sykkelen ble nyyydelig å kjøre, mere lettstyrt og kan hoppe litt lengre.

Det ble en andreplass på Byberg og en første på Elgane, flott helg. Mvh M.F.

------------------

HON CBR 1000 RR

HeiSykkelen funka optimalt. Det var en helt ny opplevelse. Mvh T.E.

--------------

KTM ATV SX450

Heisann! De fleste baner har jo vært stengt en stund nå, men har endelig fått prøvd ut ATV'n litt ordentlig på både strøken preppet bane og skikkelig oppkjørt bane, og det virker utrolig bra, bedre enn forventet på alle områder egentlig  Prøvde og stramme bakfjæra et par runder, som du ba meg prøve, men ble til at jeg justerte den tilbake, følte at jeg brukte mye mer energi på å holde vekta mi bakover i nedover bakker med "bremsedumper" osv..  Har egentlig ikke noe å utsette på noe, rundetider, utmattelse og alt har forbedret seg betraktelig, vant faktisk over regjerende norgesmester i dag så er utrolig fornøyd med sykkelen som den er nå Takk for hjelpen! mvh O.M.B.

--------------------------------

YAM YZ450F

Hei Espen. Fjæringen er helt silke nå, meget fornøyd.

Vi er der med bakdemperen nå, men må få den til å jobbe enda litt høyere fram, for jobbet endel med droppet der nå.

Kommer inn i morgen med andre bakdemper så gjør vi den lik, for her trengs ikke mer nå tror jeg.

Takk R.B.

------------------

DUC 1098

Hei, og takker for din oppfølging. Jeg kjørte på Rudskogen, samt jeg hadde to dager på Anderstorp no mandag/tirsdag.

 Var nok litt spendt for sesongåpning på Rudskogen. Var litt trøtt, og uoplagt, kjørte ikke særlig bra, og hadde først "glemt" gaffelen. Men skjønte etterhvert at når jeg kjørte dårlig, hard, upresis på brems og gass, så "redda" helt klart forenden meg, og det ble lite dramatikk. Det må vel være et godt tegn! Sleit litt med å holde sporet ut storsvingen(som jeg også har plaget med tidligere)Lurte på om den kanskje er litt stiv? Jeg endte opp med ca 1,5 cm fra fult gjennomslag.

 Når jeg kom på Anderstorp, så kjørte jeg bedre, alt føltes veldig bra, og jeg syntes jeg kjørte bra. Var ikke noe å klage på, sliter litt med å holde sporet i lange svinger/utganger, men tror jeg bare må vere tøffere til å pushe/styre. Fortsatt ca 1,5 cm fra fult gjennomslag.

Vet ikke hva du syntes, jeg lurte kanskje på om jeg skulle prøvd litt dine anbefalinger på settinger på raske/slette baner? Mvh, O.V.

-----------------------------

DUC 1098

Hei igjen Espen. Jeg vil bare nok en gang takke for jobben dere gjorde og oppfølgingen samt informasjonen jeg har fått i ettertid. Jeg trente to dager på Karlskoga. Oppsettet fra Falkenberg ga meg god tillitt til sykkelen, men dekkslitasjen på bakhjulet var litt røffere enn hva jeg ønsket på Karlskoga. Jeg økte ride-height med 5mm. -Noe som gjorde at det ble markant enklere å holde sporet i langsomme kurver.

Jeg eksperimenterte imidlertid litt med å gå ytterlige ut 2 klikk på retur bak. Men det resulterte bare i gyngehesttendenser som du advarte mot. Jeg kikk tilbake på det og forsøkte å dosere gassen litt mer progressivt, noe som ga bra resultat.

Selve racet gikk på søkkvått føre. Etter tips gikk jeg ut to klikk på kompresjon både foran og bak. Disse innstillingene fungerte meget bra og jeg var faktisk oppe på 4. plass under løpet.

I helgen deltok jeg på Italiensk Weekend på Rudskogen. Jeg fulgte dine tips fra tidligere korrespondanse og det stemte meget bra! Jeg hadde god følese og tillitt til sykkelen. Og dekkslitasjen var eksemplarisk.

Jeg vant, med suveren margin, oppvisningsracet vi kjørte som en "Ducati-cup" T.L.

-----------------------------

GSXR 1000

Hei Espen,

Ville bare takke for hjelpen i går. Blir en nok ny historie ut av det der :-)

Som du merket trodde jeg sykkelen var bra (men litt "hard" bak) og at du egentlig ville si at "dette var jo bra, kjør i vei"...

Sett med etterpåklokskap burde jeg skjønt at alt ikke var perfekt selv, ettersom jeg ikke har kjørt fortere med den nye enn med den gamle sykkelen.

Men det er vanskelig å stole på magefølelsen og beskrive den for en som kan oversette følelsen til hvilke justeringer som bør utføres.

Det er lett å skylde på egen kjøring i stedet for sykkelen. Jeg har to kompiser som kjører fort og ikke har rørt en skrue på 2 år. De mener jeg er overfølsom.

Da du endret på bakdemperen la jeg ikke merke til noen forbedring, fordi det var et helt nytt problem som overskygget den delen som var blitt bedre.

Min naturlige reaksjon var jo selvfølgelig at det var bedre å gå tilbake til slik som den var.

Jeg syntes sykkelen var helt radikal da jeg kjørte den første gangen med Dunlop dekk og var derfor (som du merket) lite lysten på å lage en sykkel som var enda mer hysterisk, særlig fordi jeg skal prøve Dunlops igjen senere i høst.

Men det fungerte jo å droppe fronten, og da den holdt sporet igjen fremme, kunne jeg kjenne at det var bedre bak. Bakdekket så fortsatt fint ut, men viste at det hadde jobbet litt hardere.

Sist, men ikke minst, så viste transpondertiden at den siste runde på det siste passet var ny pers - med god margin.

Lærte mye av dette, og skal heretter stole på meg selv. P.N.

------------------------

HON Classic RR

Takker for rask og god service, samt grundig innføring i det som er gjort.  Setter også pris på det omfattende settingsskjemaet, som sannsynligvis vil bli meget nyttig. Hadde opprinnelig ikke tenkt å bruke sykkelen mer i år, men ble litt nysgjerrig på oppgraderingen, derfor blir det nok noen turer på bane likevel.

S.O.

-----------------------------------

YAM R6

Hei, Takk for jobben. Fikk en trackday på MittSverigebanen nord om Sundsvall på torsdag.

Veldig fornøyd med resultatet. Nå holdt forhjulet seg "nede" ved aks ut av sving.

Dempervei ble slik at det var ca. 1 cm igjen til kjørnermerke. Tror det meste av slaget ble tatt inn i en nedbremsing mot sving med "dump".

Generelt så var forstillinga rolig og ga tillit. Banen var typisk "nordisk" med krappe svinger slik at det var noen Supermotard sykler om hang godt med og vel så det. Nå har jeg selvfølgelig begynt å tenke på demper bak. For en mosjonist, vil det være noe å hente på det ?(ledende spørsmål....) mvh. J.P.H.

--------------------------------------

YAM R1

Hei :-) Jeg og sykkelen har hatt 70 runder på ringen til nå i år (skal nedigjen i Sept) samt 1 tracday på Spa Francorchamps. De første 4 rundene på Ringen i år kjørte jeg med landeveisoppsettet slik den kom fra deg. Dette fungerte naturligvis mindre bra.

Dagen etter var det kjøring på Spa og jeg satte demperne opp til racing-oppsettet iht. Din beskrivelse. Dette funket perfekt og feedbacken fra sykkelen var MYE bedre enn jeg noen gang har prøvd tidligere :-)

Dette førte til at jeg endte opp med å kjøre på samme oppsettet på Ringen resten av perioden. Intensjonen var egentlig å stille demperene litt tilbake igjen til landeveisoppsette, men dette ble aldrig gjort. Skal sies at Race/bane oppsettet nok var i hardeste laget på Ringen. Når jeg skal ned igjen i Sept. Skal jeg prøve å gjøre mindre justeringer for å finne et oppsett som funker enda bedre på Ringen.

Styredemperen fungerte perfekt !!

Alt i alt må jeg si meg svært godt fornøyd med demperene. I tillegg så har jeg skiftet alle komponenter på frambremsene (Brembo) og summen av disse tiltakene har gjort R1 til en herlig kjøremaskin. Hinsides mye bedre enn originalt. Verdt hver krone. Snakkes ! E.P.

-------------------------

KTM ATV SX450

Heidu! Demperne fungerte betraktelig bedre J Takk for hjelpen! J.A.

----------------------------------

YAM YZ85

HEI, vi var og kjørte på lørdag på byberg og elgane på søndag det ser ut til å fungere kjempebra.

takk for god service. B.O.

------------------------------------

HON CBR 929

Hei igjen J Jeg kan trygt slå fast at den ble mye bedre.

Jeg kjørte indre Østfold hjem og jeg smilte bredere og bredere for hver sving jeg kjørte.

Du kan sakene dine, Hondaen har aldri vært bedre. Mange takk for vel utført oppgradering og justering av demperne mine. og ikke minst for topp service og avtaler som blir holdt J

Jeg kommer til og anbefale mine bekjente om og bruke deg i fremtiden.

Mvh En meget fornøyd kunde R.H.

-----------------------------

SUZ DR 650

Monterte demperen her i går, og det kjennes ut som en helt ny sykkel, tusen takk for godt arbeide

J.E.L.

-----------------------------------------------

SUZ RM125

Hei igjen, Nå har jeg fått tatt ett par treninger på den, og syntes det fungerer veldig bra! Blei spesielt overasket over hvor stabil bakenden er. Før når jeg hoppa og landa litt skrått blei jeg kasta opp igjen, andre veien, men nå bare ”fanger” den det opp og holder seg helt stabilt. Så jeg er veldig fornøyd!

Det eneste jeg lurer litt på er hvilken setting du anbefaler når det er skikkelig djup gjørme/søle?

Jeg kjørte også med hardbane oppsettet på en subbus bane, og det fungerte veldig bra. F.H.

----------------------------------------------

DUC Monster 796

Tusen takk for fin jobb! sykkelen er blitt kjempe fin og kjøre, merker størst forskjell ved hard nedbremsing, da den ikke stuper så mye og er mer retningsstabil igjennom svingene. Man får også litt raskere respons og kontakt med underlaget. Er også blitt mere stabil i høye hastigheter. Har 20 mil i kveld på svingete vei med tidvis mye dårlig asfalt men det har bare vært moro. Nå gleder jeg meg bare enda mer til Rudskogen på søndag.

Takk igjen! terningkast 6:-))))))

Ps ga Tlf nr ditt til en venn med en desmosedici Håper han ringer deg og at du kan hjelpe han!

Mvh J.R.K.

-----------------------------

DUC Streetfighter S

Hei Espen, 30 mil på landevei, 45min kjøring på Rudskogen… Tørrt og fint

Gaffel:

Bane-- Fronten har blitt mye "roligere", og stødig gjennom svingene. Spesiellt dersom underlaget er noe ujevnt. Bremsing inn i svingene er nå en helt annen opplevelse, stor forskjell. Virker mer direkte og "kontant" i feedback, gjør sporet inn i svingen mer presist virker det som.  Og som nevnt roligere opplevelse gjennom og ut av sving.

Vei-- Kanon oppsett… Rett og slett. Faktisk hadde jeg ikke hatt problemer med enda stivere oppsett, dersom det hadde vært enda mer ideelt for bane. Men som nevnt, godt fornøyd.

Demper:

Bane-- Bedre feedback og feste. Ser på dekket at jeg hadde høyere temperatur en tidligere. Med samme trykk og faktisk noe langsommere rundetider. Lettere å gå på gassen tidligere enn før, følte godt at de var godt feste. Meget behagelig når underlag er litt ujevnt. Super oppsett.

Inngang til angsten og 2apex i angsten er nå en helt annen opplevelse. (Høyere fart inn – sluker de små ujevnhetene ved i gang til 2 apex perfekt)

Vei--  vesentlig bedre, sluker hull og andre ujevnheter. Kanon feedback – kjørte vei 22 hjem fra Mysen til Lstrøm - rock´n roll hele veien:=) 

Alt i alt – virker som et veldig bra oppsett for meg. Innbyr til selvtillit og trygghet, kjempe respons fra sykkel og underlag. Hadde egentlig en "dårlig" dag på banen, var anspent merket jeg. Men etter 2 økter var det ikke noe snakk…:=) Superfornøyd og vil sterk vurdere å levere inn sykkelen til våren for å få skreddersytt innmat fra deg.

Vær sikker på at jeg vil fortelle alle kjente om dette! Dette var en god investering i kjøreglede! Takk for et godt stykke håndverk! N.Å.

------------------------

YAM R6

Hallo. Sykkelen er blitt VELDIG mye bedre enn det den var når du fikk den. 

Det var jo nesten som om at det var en helt ny sykkel, og den gikk jo faktisk dit jeg ville når man kjørte i svingene. Har forbedret rundetidene med 4-5 sekunder, så det var morsomt å kjøre i går.

Kan ikke si om det er noe som bør justeres på, men så langt så virker det veldig bra.

Er meningen at jeg skal kjøre løp neste onsdag, så da får jeg se hvordan det blir når man presser både meg og sykkelen litt mer. Hilsen P.V.H.

------------------

KTM EXC 250

Hei ! Kjørte med 250EXC’n i Kongsberg i helga, ikke justert noe, fungerte veldig bra som den var der iallefall. Skal mere ut i helga og prøve meg på mere steinterreng. Men virker som jeg har mere å justere på nå, så det ser bra ut. J.G.

HON Transalp 700 gaffeloppgradering og ny bakfjær

Da er jeg hjemme etter en prøvetur på forskjellig underlag; motorvei, landevei, bykjøring og litt grus. Det er ingen tvil om at det er en vesentlig forbedring, selv om jeg ikke har kjørt spesielt hardt.

Generelt merker jeg godt at oppsettet er noe stivere så sykkelen virker fastere i fisken. Og at den er litt høyere føltes veldig bra for meg personlig. Der forbedringen spesielt merkes er ved oppbremsing, hvor forgaffeltrykket kommer langt mer jevnt og kontrollert, men aller mest når jeg slipper opp bremsen igjen og det er fritt for gynging og andre tendenser til ustøhet. Disse observasjonene går kanskje mest på forgaffelen, men jeg opplevde komforten også som bedre, noe som sikkert har å gjøre med at sykkelen er litt høyere og strammere. Det sier kanskje noe om bakfjæra også?

Jeg prøvde som sagt litt grusvei. Det har jeg egentlig lite erfaring med så det er litt usikre konklusjoner, men jeg følte at jeg hadde bedre kontroll over sykkelen enn tidligere og følte meg dermed tryggere. Det kjentes ikke så vinglete som ved tidligere forsøk. En detalj som kanskje er skivebom; jeg følte meg tryggere ved krypkjøring, f.eks. inn mot rundkjøring med mye trafikk, og behøvde ikke sette ned foten før jeg nesten sto stille.

Dette er kanskje ikke spesielt faglige kommentarer, men det er i hvert fall et forsøk på å gi en velment tilbakemelding.

Hjertelig takk for vel utført arbeid. Vennlig hilsen K.M.

-------------------------------------------------------------------------------

KTM EXC 250

Hei Espen ! Endurodemperne du lagde fungerer veldig bra ! Ble rett og slett dritbra !

Mvh. J.G.

--------------------------------------------

SUZ RM85

Takk for det og god sommer til deg å :-)

Jeg er overrasket over hvor godt demperne svarer på to klikk, har aldri opplevd like bra respons tidligere!

Synes det er fantastisk å se hvordan sykkelen "limer" seg til underlaget både på landing av store hopp og over småe vupsier!

Men nå skal du få fred fra meg, goood sommer :-) Vennlig hilsen H.S.

--------------------------------------------------------------------------------------

APR Tuono V4

Hei. Da er jeg hjemme igjen etter en kort prøvetur. Forbedringen er markant. Før krevde sykkelen en del å legge ned inn i svingen, dette er blitt veldig mye bedre nå, og føles mye tryggere. Sykkelen er over det hele stivere og samtidg mindre brå over humper. Også under hard akselerasjon merker jeg forskjell. Mvh. K.L.A.

------------------------------

APR RSV4

Hei, sykkelen virket roligere I gaffelen som du sa og “døde” raskt når jeg traff noen dumper….. Tenkte ta en liten tur nå uten sekk og tull å kjenne på sykkelen – hjemveien var lovende gitt temperatur og at sykkelen er uvant fremdeles. N.A.

----------------------------------------------------

YAM R6

Hei Espen ville bare informere at setupet ble helt rått;) Sykkelen var stabil; i sving, pådrag og nedbremsing.

Man kjente godt når man lå på kanten og det små slapp sykkelen ble perfekt på alle mulig måter;) Tusen takk for kjempe service! Mvh T.S./H.S.

-----------------------------------------------------

BMW S1000RR

Hei, meget bedre. Nå er vi på gang. Med litt småjusteringer nå blir dette så bra som jeg kan ønske. Justerte 1 inn på Comp. både bak og fremme, nå sist på rudskogen. Kommer muligens også til å "senke" sykkelen litt foran, slik vi snakket om.. Må teste den mer før jeg konkluderer ;)

Ellers, så hadde jeg en episode som jeg heldigvis kan si gikk bra takket være styredemperen (og god demping) ;) E.P.

--------------------------------------------

KAW ZZR 1400

Halloen Espen. Det var en artig tur til Oslo men må bare si at returen var fantastisk.

Sykkelen var dom ny og at det i tillegg var lite trafikk gjorde at eg fikk virkelig kjøre og teste ut sykkelen. Den oppleves helt optimal nå og vil kjøre litt med dette oppsettet før eg justerte 2 mm på bakdemper ,

Tusen takk igjen Espen dette var fantastisk.

Eg har allerede fortalt om den positive opplevelsen til den en mc klubben eg er medlem i den andre klubben får info i morgen. Da får vi se om ikke du får noen flere kunder :-)

Mvh P.J.

------------------------------------

HON GL 1200

Hei gutter - og jente

Den gamle Hondaen ble 'som ny' etter gaffelkirurgien dere foretok i vinter.

Den er helt uten lekkasje, fastere i fisken, og på gressbelagte hytteveier er de små slagene helt borte.

Jeg takker for den utmerkede servicen, raske responsen og ikke minst det utmerkede resultat.

Det var vel anvendte midler! Hilsen M.D.

-------------------------------------------------------

APR RSV 4

Hei Espen, første økt på Rskogen er unnagjort…. Er super happy med oppsettet, "go følelse" direkt. Gleder meg til neste runde allerede…:=)   N.A.

----------------------------------------------------

KAW ZX7R

Hei igjen! Bare fortelle at jeg er veldig fornøyd med arbeidet dere har gjort!

Sykkelen fungerer veldig godt på veien og er blitt mer behagelig å kjøre. Mulig det er bare innbilning, men jeg synes også demperen bak fungerer bedre nå.

Har pga været ikke fått kjørt så mye på bane som jeg hadde håpet. Selv om jeg bare driver med hobbykjøring, så oppfører sykkelen seg mye mer stabil under nedbrems. Og når de andre i gruppen min klager litt over den lille humpen i svingen før S-ene på Rudskogen så må jeg bare si at den affiserte ikke meg noe særlig.

Overgangen fra totalt nedslitt til bedre enn ny var stor og verd pengene i hvertfall!

Ha en fortsatt god sommer! Vennlig hilsen S.A.

-------------------------------------------------------------

KTM SX-F 350

Hei Espen.  Jeg har justert 2 klikk mykere på comp framgaffel og 2 klikk tregere på retur på bakdemper.  Er veldig fornøyd med sykkelen nå. Merket stor forskjell.

Sykkelen var mye roligere og jeg klarte å kjøre fortere over dumper.

Virkelig en helt ny og bedre sykkel å kjøre! Ø.K.

------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FLERE ARTIKLER:

Hvorfor benytte Esp1-Tech?

Esp1-Tech, Alfaset 3.industrivei 8a, N-0668 Oslo, NORWAY, Tlf 2265 7545, SMS 9205 0752, E-mail: info@esp1tech.no Nyhetsbrev: